HTML

MELEG

Egy meleg fiú mindennapjai, akinek a szülei, a testvérei, a munkatársai, a főnökei, a beosztottjai, egyszóval az egész világ előtt titkolnia kell homoszexualítását. Az életben maradásban csak a BARÁTAI és a munkája segíti.

Friss topikok

  • waczyka: Drága Picifijjam! Ha nem lenne köztünk az a több100 km, nemcsak szavakkal vígasztalnálak, hanem ba... (2008.12.29. 17:45) Barátok hol vagytok?
  • melegvagyok és pasitakarok: a dejó végre van egy nagyon jó pasi de nem tudom h a legjobb barátom h fogja ezt nézzni!:S minden... (2008.09.08. 18:31) Miért kell hülyét csinálni másokból?

Linkblog

Ne szexelj sokat, mert megfájdul a hátad...

2008.08.10. 15:18 kupidó

Sziasztok.

Az éjszakám kicsit mozgalmas volt... :)

Öt orgazmus, két sráctól.

Nem tudom, hogy miért csináltam. Még mindig a JANIKÁBA vagyok szerelmes. Mire volt jó ez a két pasi?! Nem tudok magamnak válaszolni. Talán így gyógyítom a szerelmi bánatom? De miért nem jelentkezett még mindig a JANIKA? Már nem akarok neki több üzenetet küldeni, mert rájön arra , hogy mit érzek.

Fél háromkor ébredtem az esti szexcsata után. Egy kicsit tényleg megerőltető volt ez az öt menet. Lehet, hogy kezdek öregedni? Az első fiú fél tízre jött. Kettökor elment három menet után. A második hajnali négyre jött és még itt alszik mögöttem két menettel a seggében. Nem sokára fel kell, hogy ébresszem, mert négy és öt óra között jönnek a szüleim. Nem hiszem, hogy édesanyám kibírná a látványt úgy, hogy ne kapja meg élete harmadik szív infarktusát. Így hát szegény srácnak mennije kell, mert még szeretném édeanyám sütijeit enni pár évig.

Egyébként a fiú aki itt fekszik és alszik mögöttem, egy nagyvárosi polgármester egyszem fiacskája. Persze apucika nem tudja róla... :) Annyira fenn hordja az orrát az apuci, hogy a fiacskáját előbb kitagadná, mint hogy kiderüljön a fiáról, hogy meleg. Szegény komonista apuci! Mszpés hülye szar alak. előrébb tartja a politikát, mint a családját. Tudtommal a feleségét is más keféli. A lányuk meg egy kurva. De ő boldog! De csak azért, mert tudatlan. BOLDOG TUDATLANSÁG!!!

Az első fiú pedig a fodrászom volt. Akit tényleg csak azért hívtam, hogy vágja le a hajam és melírozzon be pár tincset. De ebből csak szex lett. Megoldás lenne ha a forász üzletébe megyek, de mindig csak késői időpontot ad. Amiből pedig következik, hogy mindig szopással kell kezdenije a hajvágást. Én pedig mehetek az ötven kilóméterrel arrébb lévő fodrászomhoz aki mellesleg nő. Így kissebb az esélye annak, hogy szexbe fog torkolni a frizura készítés...

 

pusz mindenkinek és szotítsatok, hogy a JANIKA felhívjon...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://melegkupido.blog.hu/api/trackback/id/tr66609315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása