HTML

MELEG

Egy meleg fiú mindennapjai, akinek a szülei, a testvérei, a munkatársai, a főnökei, a beosztottjai, egyszóval az egész világ előtt titkolnia kell homoszexualítását. Az életben maradásban csak a BARÁTAI és a munkája segíti.

Friss topikok

  • waczyka: Drága Picifijjam! Ha nem lenne köztünk az a több100 km, nemcsak szavakkal vígasztalnálak, hanem ba... (2008.12.29. 17:45) Barátok hol vagytok?
  • melegvagyok és pasitakarok: a dejó végre van egy nagyon jó pasi de nem tudom h a legjobb barátom h fogja ezt nézzni!:S minden... (2008.09.08. 18:31) Miért kell hülyét csinálni másokból?

Linkblog

Új nap, új kihívások...

2008.08.05. 18:52 kupidó

Ha azt hittem, hogy a tegnapi napomnál nem lehet rosszabb akkor kurva nagyott tévedtem...

A reggeli eligazításon kiakasztott az egyik beosztottam... A fönökeimnek elment az esze és úgy gondolták, hogy ha ők már egyszer hűlyének születtek (vagy legalábbis ahoz közeli állapotban) akkor mást is addig kell baszogatni amíg el nem megy az esze. Legalább lennének fiatalok és jóképűek. Akkor talán esetleg még élvezném is. Sőt talán még engedném azt is, hogy kikötözzenek és megbüntessenek... De ezek az öreg csúf faszok baszogassák a kurva anyjukat. Teljesen tönkre teszik az idegeimet. Amiknek az utóbbi időben amúgyis elég bajuk van.

A reggeli eligazítás után elmentünk a koléganővel vásárolgatni... Jaj azok a formás fenekü szép fiúk akiket addig mustrálhattam amíg ő a boltban volt. Volt közöttük egy olasz is. Szerintem meleg volt, mert amikor elkerűlt az utcán még egy darabig vissza - vissza nézet és a fenekemet bámulta a kis perverz. :)

Lehet hogy jobb volna ha kilenne írva az emberek homlokára hogy meleg -e vagy sem... Vagy több pasim lenne, Vagy pedig több monoklim, mert ez a sok homofób hülye szét verték volna már a fejem.

Éppen most msn-eztem a Janikával. Ha csak rá gondolok remegni kezd a gyomrom. Holnap lehet, hogy találkozunk. Nagyon golndolkozom, hogy holnap megmondom neki, hogy mit érzek iránta.

szorítsatok.

pusz mindenkinek.

Szólj hozzá!

Címkék: meleg buzi kupidó

A bejegyzés trackback címe:

https://melegkupido.blog.hu/api/trackback/id/tr17602289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása