Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MELEG

Egy meleg fiú mindennapjai, akinek a szülei, a testvérei, a munkatársai, a főnökei, a beosztottjai, egyszóval az egész világ előtt titkolnia kell homoszexualítását. Az életben maradásban csak a BARÁTAI és a munkája segíti.

Friss topikok

  • waczyka: Drága Picifijjam! Ha nem lenne köztünk az a több100 km, nemcsak szavakkal vígasztalnálak, hanem ba... (2008.12.29. 17:45) Barátok hol vagytok?
  • melegvagyok és pasitakarok: a dejó végre van egy nagyon jó pasi de nem tudom h a legjobb barátom h fogja ezt nézzni!:S minden... (2008.09.08. 18:31) Miért kell hülyét csinálni másokból?

Linkblog

SOHA TÖBBÉ SZEXET!!!

2008.12.26. 10:13 kupidó

Sziasztok.

Először is elnézést kérek a rendszes olvasóimtól, hogy ekkora szünetet tartottam az írásban, de költözködtem.

Nagyon sok dolog történt az elmult időszakban amíről írhatnék, de a legfontosabb amit mindenképpen le kell írnom, az első randim az új lakásban.

A címet ami miatt olvasod ezt a blogot nem véletlenül adtam e bejegyzésnek. Pécshez közeli kis városba költöztem. Itt találtam új munkahelyet magamnak.

Két hét elteltével úgy gondoltam, hogy ideje felfedeznem a környéken lakó meleg fiúkat. Találtam is. Nem is eggyett. Miután én komoly kapcsolatot szeretnék, ezt én minden ismerkedés kezdetekor leszögeztem. Majd találkoztam eggyel aki magát Lacinak hívatta. A vezeték nevét nem árulta el. Interneten nagyon sokat beszélgettünk,fényképet cseréltünk. Azt gondoltam, hogy eléggé sok mindent tudunk egymásról ahoz hogy találkozzunk. Ezért talira hívtam. Ami nagyon durvára sikeredett.

Nagyon jó képű volt. felhívtam a lakásomra, hogy rendeljünk magunknak egy pizzat. Közben pedig megnézhetjük a kikölcsönzött dvd-filmet(nem pornó).

A film nézése közben annyira felhúzta magát, hogy letepert. Nem gyengéden vagy finom erőszakkal, hanem durván. Mielőtt felocsudtam volna meglépetésemből előhúzott egy redőny zsinórt a farmerja zsebéből és megkötözött.

Hiába kérleltem szépen, könyörögtem, fenyegetőztem, ordítottam. HIÁBA!

Megtörtént az amit lehet, hogy más körülmények között még akartam is volna. Hiszen jó képű volt és inteligens.

Nem tudom, hogy mit tegyek. Gondoltam arra is hogy rendőrségre megyek, de lebeszéltem magam róla. Hiszen úgysem találták volna meg és csak kiröhögtek volna.

A dolog ezen a héten hétfőn történt. Nem tudtam róla még senkinek beszélni. A legjobb barátaimnak szerettem volna szólni, de nem akartam elrontani a karácsonyukat azzal, hogy engem kell pátyolgatniuk.

Tehát így telt az én karácsonyom. Reménykedem, hogy a tiétek legalább jobb volt.

Szólj hozzá!

Címkék: szex meleg buzi kupidó gay nemierőszak

A bejegyzés trackback címe:

https://melegkupido.blog.hu/api/trackback/id/tr92842277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása