HTML

MELEG

Egy meleg fiú mindennapjai, akinek a szülei, a testvérei, a munkatársai, a főnökei, a beosztottjai, egyszóval az egész világ előtt titkolnia kell homoszexualítását. Az életben maradásban csak a BARÁTAI és a munkája segíti.

Friss topikok

  • waczyka: Drága Picifijjam! Ha nem lenne köztünk az a több100 km, nemcsak szavakkal vígasztalnálak, hanem ba... (2008.12.29. 17:45) Barátok hol vagytok?
  • melegvagyok és pasitakarok: a dejó végre van egy nagyon jó pasi de nem tudom h a legjobb barátom h fogja ezt nézzni!:S minden... (2008.09.08. 18:31) Miért kell hülyét csinálni másokból?

Linkblog

Azok a bizonyos nehéz napok.

2008.08.14. 20:53 kupidó

sziasztok.

Mielőtt valaki azt gondolná, hogy csak a nőknek és az aranyeres buziknak van az nagyot tévad! A fönökömnek is többek között megjöttek a nehéz napjai. Minket baszogat akik rendesen dolgozunk. Nyűgős, mint a fogfájós gyerek. A szegény koléganő még a sírást is elkezdte, a másik kolléga meg haza akart menni. Én trtottam bennük a lelket.

Képzelhetitek azt a szituációt amikor egy kényes buzi tartja a munkatársaiban a lelket.

Na de sebaj. Majd elmúlnak a nehéz napok a fönökömnél is.

 

JANIKA még mindig nem jelentkezett.

Ebből a kapcsolatból se lesz semmi.

 

Puszillak benneteket. megyek fiúzni...

Szólj hozzá!

Címkék: élvezem buzi gay kupidó

A bejegyzés trackback címe:

https://melegkupido.blog.hu/api/trackback/id/tr64616287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása