Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MELEG

Egy meleg fiú mindennapjai, akinek a szülei, a testvérei, a munkatársai, a főnökei, a beosztottjai, egyszóval az egész világ előtt titkolnia kell homoszexualítását. Az életben maradásban csak a BARÁTAI és a munkája segíti.

Friss topikok

  • waczyka: Drága Picifijjam! Ha nem lenne köztünk az a több100 km, nemcsak szavakkal vígasztalnálak, hanem ba... (2008.12.29. 17:45) Barátok hol vagytok?
  • melegvagyok és pasitakarok: a dejó végre van egy nagyon jó pasi de nem tudom h a legjobb barátom h fogja ezt nézzni!:S minden... (2008.09.08. 18:31) Miért kell hülyét csinálni másokból?

Linkblog

ÚJRA ITT...

2008.09.08. 22:00 kupidó

SZIASZTOK.

 

Elnézést minden kedves olvasómtól, de mostanában nagyon sok dolgom volt.

 A kaposvári fiú akiről utoljára meséltem, mondhatni nagyon érdekes személyiség. Gyermekkorát egy állami gyermekotthonban töltötte Debrecen környékén. Most jelenleg Kaposváron él albérletben. Amit az egyik pasija fizet. Mintahogy ő fizeti a mindennapi kiadásait, élelmiszer, ruha, és ami a mindennapi élethez kell. Mellesleg most vett neki egy leptopot is internet előfizetéssel együtt. Szerintem a fiú akit nevezzünk JÓZSInak, kicsit sokat lódít. Mégis van benne valami amit megszeretnék fejteni. nem tudom leírni, hogy miaz, de érzem hogy a fiú fél és be van kapcsolva a védekező mehanizmusa és ezért füllent enyit. Nem akar senkit túl közel engedni magához. Szeret pestre járni melegbárokba. Persze ezeket nem mint rossz tulajdonságokat soroltam fel, hanemazért, hogy ti is megismerjétek.

Bár szerintem ezek a dolgok amiket elmeséltem, nem válik egy ember előnyére. Tanuljatok ti is belőle! Ne engedjétek magatokat lehúzni. És a másik oldala a dolognak, hogy ne legyetek kitartottak! Azok az emberek akik pénzelik a másik embert nem biztos, hogy önzetlenül teszik. Itt most nem egy mozi vagy egy ital elfogadásáról beszélek, hanem a leptop, tandíj, márkás ruhák stb... Ezek az emberek -MÉGHA AZ ELLENKEZŐJÉT IS ÁLLÍTJÁK- elvárnak valamit a pénzükért. Higyétek el! Ez nem különbb dolog ha valaki ezt elfogadja, mintha az utca arokra állna ki strihelni. Ilyen viselkedéssel mennyün inkább ki az ember a népligetbe.

Fiúk! Nem adhatjuk el a lelkünket! Hisz ha nap, mint nap olyan emberrel szexelünk -szándékosan nem szeretkezést írtam- akiket nem szeretünk,mi lesz belőlünk!?!

Ezt ne csináljuk! Többet érünk mi ennél fiúk! Nem kell ahoz drága ruha, hogy elegánsak legyünk. Ha főiskolára kell a tandíj az sem megoldás! Majd elkezdjük akkor ha lesz állásunk. Nem egy ismerősöm van aki 40 éves korában szerezte meg a diplomáját. Ha valaki becsületesen éli le ezt a kurva egyettlen életét jó ember lesz. Most nem kezdem el leírni, hogy mit szabad és mit nem, de ha másoktól pénzt fogadunk el ők elvárnak valamit érte. És ez a mi esetünkben a szex. Szexeljetek sokat, de ne pénzért. Ne is fizzesetek érte és ne is fogadjatok el érte pénzt! Először "csak" pénzt ad. Aztán megmondja, hogy mikor menj hozzá. Aztán megmondja, hogy hogyan öltözködj. Majd pedig észre sem veszitek és írányítani fogja az egész életedet! Az életed a tiéd! Nem írányithatja más az életünket, mert akkor magát az életet fogjuk elveszteni.

Ha a régebbi bejegyzéseimet olvassátok akkor tudjátok, hogy nem az élet élvezéséről akarlak lebeszélni benneteket! Hisz ez az egy életünk van. Nem lesz több lehetőségünk. Szexeljetek annyit amennyit akartok. De ne engedjétek ki az életetek írányítását a kezetekből! Ha a partnerünktől pénz fogadunk el és kitartottak leszünk, nem tudjuk írányítani az életünket. Ezt a lehetőséget kifogják venni a kezünkből.

Ne engedjétek, hogy kihasználjanak benneteket!

Mi sem érünk kevesebbet, mint a többi ember! Mi is képzettek vagyunk, Inteligensek, okosak és ami a legfontossabb: JÓK.

 

További szép napot, estét

 

Szólj hozzá!

Címkék: szex szopás meleg barát gay kupidó

A bejegyzés trackback címe:

https://melegkupido.blog.hu/api/trackback/id/tr47654608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása