HTML

MELEG

Egy meleg fiú mindennapjai, akinek a szülei, a testvérei, a munkatársai, a főnökei, a beosztottjai, egyszóval az egész világ előtt titkolnia kell homoszexualítását. Az életben maradásban csak a BARÁTAI és a munkája segíti.

Friss topikok

  • waczyka: Drága Picifijjam! Ha nem lenne köztünk az a több100 km, nemcsak szavakkal vígasztalnálak, hanem ba... (2008.12.29. 17:45) Barátok hol vagytok?
  • melegvagyok és pasitakarok: a dejó végre van egy nagyon jó pasi de nem tudom h a legjobb barátom h fogja ezt nézzni!:S minden... (2008.09.08. 18:31) Miért kell hülyét csinálni másokból?

Linkblog

Csodás nap, pedig nem is volt szex...

2008.08.06. 23:51 kupidó

Sziasztok.

Ebben a pillanatban ment el tőlem az a srác akiről napok óta mesélek (JANIKA) és napok óta nem tudok miatta aludni.

Nem tudtam tovább várni és elmondtam neki, hogy meleg vagyok. Még csak meg sem lepődött. az érzéseimet még nem mertem elmondani neki. Nem akartam lerohanni. Az egyik barátom azt tanácsolta, hogy várjak. Csak tudnám , hogy meddig kell várni?!

Ő is sokat mesélt az életéről, amely szólt lányokról is. NEm tudom megmondani, hogy csak fél beismerni, hogy meleg vagy tényleg érzelgős heterószexuálisról van szó. Ami - és most minden heterót arra kérek nézzen magába - Férfiban igencsak ritka. Nem nagyon csak , mint a fehér holló. :)

A munkahelyemen jött egy nagyfönök és nem baszogatott ma. Úgyhogy ezt burkolt dicséretnek is vehetem akár. :) De ma megint csalódnom kellett az egyik vezető kolégában! Spicliskedett az egyik nagyfőnöknek rólam. Mi jöhet még az ilyen agyoniskolázott kolégák után, akik nem az eredményeik alapján akarnak előrébb jutni, hanem a segg nyalás laza mozdulataival.

Ezuton is üzenem neki, hogy nyalja ki a seggem, de legalább két centi mélyen, mert ott legalább már élvezem is...

Ezzel a bölcs mondattal zárom mai mondandómat... puszika mindenkinek.

Szólj hozzá!

Címkék: élvezem meleg buzi kupidó

A bejegyzés trackback címe:

https://melegkupido.blog.hu/api/trackback/id/tr20604336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása