Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

MELEG

Egy meleg fiú mindennapjai, akinek a szülei, a testvérei, a munkatársai, a főnökei, a beosztottjai, egyszóval az egész világ előtt titkolnia kell homoszexualítását. Az életben maradásban csak a BARÁTAI és a munkája segíti.

Friss topikok

  • waczyka: Drága Picifijjam! Ha nem lenne köztünk az a több100 km, nemcsak szavakkal vígasztalnálak, hanem ba... (2008.12.29. 17:45) Barátok hol vagytok?
  • melegvagyok és pasitakarok: a dejó végre van egy nagyon jó pasi de nem tudom h a legjobb barátom h fogja ezt nézzni!:S minden... (2008.09.08. 18:31) Miért kell hülyét csinálni másokból?

Linkblog

MILLIÓS ÜZLETÉRT SZEXELNI!!!

2008.08.12. 19:21 kupidó

Sziasztok.

 

Ma nagyon furcsa dologgal szembesültem. Tudtam, hogy vannak nők és férfiak is akik a megélhetőségükért pénzért szexelnek. Őket nem is tudom elitélni ezért. De ha valaki azért szexel, hogy a munkáltatójának több milliós üzletet csináljon!? Ez azért kicsit megmozgatta a gyomrom tartalmát. Még ha az ővé lett volna a cég és a nyereség!!! De így! Fúj! Életem legrövidebb, de egyben a leglényegebbre törőbb beszélgetésének voltam szem és fültanuja. Ami körülbelül így hangzott:

A cégünket képviselő férfi a női kereskedőhöz:

-Van barátod?

-Nincs!

-De azért szoktál dugni, ugye?

-Igen.

-Velem is dugsz egyet?

-Igen!

És elmentek egy közeli panzióba.

Ráadásul a nő jól is nézett ki. De a fickó aki a cégünket képviselte! Undórítóan!!! Büdös szájú, kopaszodó, nagyképü, és a viselkedése is hagy némi kivánni valót maga után...

 

Megyek, mert úgy érzem, hogy megint hánynom kell...

Szólj hozzá!

Címkék: szex szopás meleg buzi kupidó

A bejegyzés trackback címe:

https://melegkupido.blog.hu/api/trackback/id/tr39613055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása