HTML

MELEG

Egy meleg fiú mindennapjai, akinek a szülei, a testvérei, a munkatársai, a főnökei, a beosztottjai, egyszóval az egész világ előtt titkolnia kell homoszexualítását. Az életben maradásban csak a BARÁTAI és a munkája segíti.

Friss topikok

  • waczyka: Drága Picifijjam! Ha nem lenne köztünk az a több100 km, nemcsak szavakkal vígasztalnálak, hanem ba... (2008.12.29. 17:45) Barátok hol vagytok?
  • melegvagyok és pasitakarok: a dejó végre van egy nagyon jó pasi de nem tudom h a legjobb barátom h fogja ezt nézzni!:S minden... (2008.09.08. 18:31) Miért kell hülyét csinálni másokból?

Linkblog

HA MEGDOBNAK KŐVEL, DOBJ VISSZA KENYÉRREL...

2008.08.08. 21:33 kupidó

...DE AZ A KENYÉR LEGALÁBB EGY HÓNAPOS LEGYEN, HOGY BETÖRJÖN ANNAK AZ EMBERNEK A FEJE!!!

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ilyen idétlen idézettel kezdtem a mai bejegyzésem, de ma bebízonyította a vezető koléga, hogy nem indok nélkül utálom. Az az ember aki spicliskedik a másikról, az menjen melegebb éghajlatra...

Sajnos a mára megbeszélt találkozó JANIKÁVAL nem jött össze. A családja programot csinált a szabad idejére, és ez miatt lemondta. Pedig elterveztem, hogy főzök neki valamit.

Tudjátok a férfiaknak a szívéhez a gyomrán át vezet az út. Avagy: A férfiak kétféle érzelemre képesek. Vagy Kanosak, vagy éhesek. Ha láttok egy pasit erekcíó nélkül akkor csináljatok neki egy szendvicset.

Holnap újra jelentkezem...

Szólj hozzá!

Címkék: élvezem meleg barát buzi kupidó

A bejegyzés trackback címe:

https://melegkupido.blog.hu/api/trackback/id/tr74607375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása